Unë kam nevojë për një kredi 2016/2017/2018

Welcome To: Jennifer kredi kredi STUDIO, Ne ofrojmë kredi në mirëbesim të gjithë botën, ne ofrojmë kredi në 3% në anulojë ju jeni të plotësoni aplikimin e kredisë në mënyrë që ne mund të vazhdojë në kredisë tuaj. Këtu është një vend ku njerëzit huazoj para nga, mënjanë shkelën bankat. mbushur formularët.

Mirëmbajtja jonë e informacionit të saktë:

Jennifer Credit Loan Firma ka krijuar procedura për të siguruar që informacioni juaj financiar është i saktë, e tanishme dhe të plotë, në përputhje me standardet e arsyeshme komerciale. Nëse ju besoni kurrë se të dhënat tona përmbajnë informata të pasakta ose jo të plota në lidhje me ju, ju lutem na njoftoni. Ne do të hetojë shqetësimin tuaj dhe korrigjuar ndonjë pasaktësi në kohën e duhur. Transferimi i kredisë brenda 6HR

Huamarrësit të kredisë FORMULARI I APLIKIMIT
******************************************
1) Emri i plotë: …..
2) Gender: ……..
3) Shuma e kredisë e nevojshme: …
4) Kredi Duration: ……………
5) Shteti: …….
6) Home Adresa: ..
7) Numri Mobile: …..
8) Numri Fax: ……
9) Profesioni: ….
10) Të ardhurat mujore: ……
11) Paga Data: ….
12) Qëllimi i kredisë; …
13) Ku e keni marrë shpallje tonë kredisë: ….
14) Contact email: ……..
15) kontakt Whats app, nëse në dispozicion ………………..
Vini re se Jennifer Credit Loan Firm japin kredi variojnë nga 5.000 $ në $ 15,000,000.00
NJOFTIM I RËNDËSISHËM

Çdo kërkues kredi është e nevojshme për të paguar për regjistrimin e kredisë / MIRATIMIN nëse aplikohet për paketën kredisë pasiguruar e kredisë së tij ose të saj para se të kredisë është transferuar në llogarinë e tyre bankare, në vetëm gjashtë orë. Tarifa KREDI REGJISTRIMI Kostoja është vetëm një sasi shumë e vogël e shumës fillestare të kredisë, i cili qëndron të jetë një të provuar se ne jemi të sigurt në dhënien jashtë kredi tonë për ju, dhe paguar kështu KREDI Taksa e regjistrimit do të kthehet përsëri tek ju në fundi i pagesës plotë tuaj të kredisë. Ky është një premtim që ne i mbajnë gjithmonë. Të gjithë Huamarrësi janë përgjegjës për atje tarifë të kredisë e cila është e pakthyeshme në afat fund dhe tarifës të kredisë nuk mund të zbriten nga shuma normale e kërkuar nga ju nga shënim us.Take

SHËRBIMET tona të kredisë

Siguruar dhe Shërbimet kredi të pasigurta
Kredi të biznesit 3%,
Kredi Personale 3%,
Kredi Student 1%,
Debt Consolidation 3%,
Kredi Bujqësore 3%,
Kompania Kredi 3%,
Bashkëpunojnë kredi 3%.
Kredi Strehimit 3%
Car Loan 3%

Rreth nesh

Jennifer Credit Loan Firm është një kompani e kredisë kreditimit cilat kanë qenë në veprim që nga viti 1989, kjo kompani është e vendosur në Nigeri Lagos ICELAND. Degët tona tjera janë të vendosura në SHBA dhe Britani të Madhe. Ne kemi ndihmuar NUMRI të shumta të individëve dhe organizatat që janë përballur me vështirësi financiare dhe ne kemi bërë qindra shpirtra të jenë të lumtur. SO jeni të mirëpritur të Jennifer kredi kredi të fortë dhe ne kemi siguruar që problemet tuaja financiare do të jetë diçka e së kaluarës.

POLITIKA TË KOMPANISË

I Njohja e pritjeve të Privatësia konsumatorit:
Sepse Jennifer Credit Loan Firma pranon se keni të drejtën e privatësisë, ne gjithashtu njohim se ju keni të drejtë të presin të dhënat tuaja personale financiare të mbeten private dhe të sigurt. Ndërsa një informacion i caktuar është kritike për të siguruar shërbim cilësor, ne nuk mund të anashkalohet fakti se një nga pasuritë tona më të rëndësishme është besimin e klientëve tanë. Prandaj, ruajtjen e informacionit konsumatorit është një prioritet në kompaninë e Shenjtorëve të kredisë.

Duke pritur përgjigjen tuaj të shpejtë.
Allahu ju bekoftë.
Mrs Jennifer Gate
Levave Pvt Ltd.
Drejtori Associate
Jennifer Credit Loan Firmës

CALL + 2349066442341
Whats APP: +2349030742427
Adresa: A-, A-010, Victoria Islanda lagos Ikeja,
Website: jclf.com

Ju lutem përpara kërkesën tuaj për: JENNIFER.CREDIT@OUTLOOK.COM apo Whats app kontakt telefon: +2349066442341

Na dërgoni me email: jennifer.credit@outlook.com

Advertisements
Standard

One thought on “Unë kam nevojë për një kredi 2016/2017/2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s